Karşılaşmanın henüz 6. dakikasında Abdullah Çınar'ın attığı golle 1-0 yenik duruma düşen takımımız, 14. dakikada penaltıdan Önder Selimoğlu ve 22. dakikada Veysel Sönmezsoy'un kazandırdığı golle ilk yarıyı 2-1 önde tamamlandı.
2. yarıda da arzu ettiği futbolu sahaya yansıtmayı beceren takımımız 79. dakikada Önder Selimoğlu'nun yine penaltıdan kazandırdığı golle skoru 3-1'e getirdi. 87. dakikada Emir Uzun'un golü durumu 4-1'e getirirken karşılaşmanın skorunu belirleyen gol ise 90+2. Dakikada Adnan Gülen'den geldi.
5-1'lik sonuçla 3 puanı hanesine yazdıran ve puanını 10'a çıkaran Sebat Gençlik, anlık puan tablosunda ise lider Adana 1954'ün 2 puan ardında 2. sırada yer aldı. Haber: İsmail Fandaklı