Tarih: 15.11.2017 13:47

İyi Parti’ye Akçaabatlı Başkan

Facebook Twitter Linked-in

İyi Parti’ye Akçaabatlı Başkan

 

İyi Parti’nin Trabzon İl Başkanı belli oldu.

Meral Akşener öncülüğünde kurulan İyi Parti’nin Trabzon İl Başkanı, eski Başbakanlardan Hasan Saka’nın aynı ismi taşıyan torunu Hasan Saka oldu. Göreve gelişinin ardından ilk açıklamasını yapan Saka, “Türkiye’yi yönetmeye talibiz” dedi.

Görevin kendisine layık görülmesinden dolayı Meral Akşener ve partinin kurucu kadrosunda yer alan eski Devlet Bakanı Koray Aydın’a müteşekkir olduklarını belirten Hasan Saka, şu ifadeleri kullandı:

“Trabzon zor bir şehir... Siyaset zordur. Ekip olarak her türlü zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Ülkenin makus talihini değiştirecek karizmatik bir genel başkanımız var. Yıllarca bakanlık yapmış Koray Aydın’ımız var. Keza birçok çok vekillik, bakanlık yapmış arkadaşlarımız, büyüklerimiz var. Hep birlikte bu ülkenin iktidarına talibiz. Ülkeyi yönetmek istiyoruz. Ülkede huzuru, barışı ve kardeşliği yeniden tesis etmek istiyoruz.”

Hasan Saka kimdir?

 1971 yılında Akçaabat’ın Zeytinlik Köyü’nde doğan Hasan Saka; ilk, orta ve lise eğitimini Akçaabat’ta tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’ndeki eğitiminin ardından 1996 yılında vatani görevini yerine getirdi. Yaklaşık 25 yıldır sigorta ve muhasebe sektöründe çalışan Saka, Mali Müşavirlik hizmeti veren bir firmanın da ortağı. Aynı zamanda Trabzon Amatör Futbol liginde mücadele eden Akçakalespor Futbol Takımı’nın kulüp başkanı olan Saka’nın iki kız çocuğu var.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —