Huzur KORKMAZ TOPAL - Yaşam Koçu

Tarih: 28.06.2024 11:34

SOFRALARIMIZ

Şık ve özenli hazırlanmış sofralarda vakit geçirmek, sohbet etmek sevdiğim aktivitelerin başında gelir.


GÖRDÜKLERİM DUYDUKLARIM

Huzur KORKMAZ TOPAL

Yaşam Koçu

huzur06peri@gmail.com

 

Sofra sohbetleri her zaman bana samimi ve verimli gelmektedir. En önemli kararlar ve en derin konular bu sofralarda enine boyuna konuşulur. 

En çok aileleri bir araya getiren sofralarda her bireyin beğeneceği güzel ve lezzetli yemekler hazırlamak annelerin görevi gibi görünse de anneler yemek yapmaktan çok zevk alırlar. Amaçları, ev halkının öncelikle karınlarını doyurmak ve sağlıklı beslenmelerine katkı sağlamaktır. 

Anneler bu yemekleri hazırlarken her tencerenin içerisine bir tutam sağlık, bir tutam sevgi, bir tutam saygı, bir tutam umut, bir tutam nezaket, bir tutam lezzet ve bir tutam da birlik ve beraberlik katarlar.

Anneler evlerinden bereket ve mutluluğun eksilmemesi için hep dua ederler. 

Ailenin temel taşı anne, o taşa yaşam verense babadır. Anneler sofrayı lezzetli hale getirirken, baba ise bu sofraların sürekliliğini sağlar. Sevdiklerine lezzetli yemekler hazırlayarak onları mutlu edebilen kadınlar, bu iş için teşekkürü hak ettiklerinin farkına varılmasından çok mutlu olurlar. 

Haydi o zaman lezzetli yemekleri hazırlayıp hem beslenmemize katkı sağlayan hem de sevgisini bu lezzetlerle bizlere sunan annelerimize ve bu sofraların devamlılığını sağlayan babalarımıza teşekkür edelim.

Sofralarınızda her daim mutlu, sağlıklı ve sevgiyle oturmamız dileğiyle.

Sevgi, saygı ve nezaketle kalın.


Akın HOCAOĞLU
2.07.2024 08:53:32
Bu vesileyle;Anne ve Babalarımızın hayatta olanlarına sağlık,mutluluk ve ömür bereketi ,ahirete göçmüş olanlarına da Allah'tan rahmet dilerim...