Tarih: 10.07.2024 12:57

VAKFIKEBİR BELEDİYE BAŞKANI’NDAN ÖZGÜNEŞ’E ZİYARET

VAKFIKEBİR BELEDİYE BAŞKANI’NDAN ÖZGÜNEŞ’E ZİYARET

Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin önde gelen toptan satış firmalarından biri olan Özgüneş firmasını ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Başkan Koçal, çalışanlarla selamlaştıktan sonra Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, ziyaret ile ilgili “Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal'ı ağırladık. Başkanımızla Akçakale'den komşularımızla sohbet ettik ve yapacağı projeleri dinledik. Ticaretin içinden gelen Özgüneş ailesi olarak başkanımızın projelerini takdir ettik. Kendisine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, Vakfıkebir'e ve ülkemize yapacağı hizmetlerin hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Başkan Fuat Koçal ise ziyaret sırasında Özgüneş firması çalışanları ve yöneticileriyle samimi bir ortamda buluşarak, işbirliği ve dayanışma mesajları verdi. 

Ziyaretin ardından firma yönetimi, Koçal’a destekleri için teşekkür ederken, başkanın Vakfıkebir için planladığı projelere olan güvenlerini dile getirdiler.

HABER: SEFA AYYILDIZ



HABER

SEFA AYYILDIZ

akcaabatgazetesi@gmail.com
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Kategori

Belirtilen Tarih için Sistemde İlan Bulunamadı. Farklı ilalar için tarih arası ile arayın.