Trabzon Oda Tiyatrosu Derneği, T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen "Sanat İyileştirir" projesi kapsamında "Tuzak" adlı tiyatro oyununu prömiyer için sahnelemeye hazırlanıyor. Deniz Elvan'ın kaleme aldığı senaryoyu Nuri Nalbantoğlu'nun yöneteceği oyun, 4 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de Haluk Ongan Sahnesi'nde ücretsiz olarak seyirciyle buluşacak.
Projeye destek veren İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı, gençlik oyunu olan "Tuzak" adlı eserin sahnelenmesini destekliyor. Proje koordinatörü Mahir Elvan liderliğinde gerçekleştirilen oyunda, Işık tasarımını Adem Öztürk, dekor tasarımını Barış Çolak ve müziği Doğu Marin üstlenirken, dramaturg Ziya Kibar ve reji asistanları Elif Aktürk ile Cenk Çuvalcıoğlu da projeye katkı sağlıyor.
Oyuncu kadrosunda Muhammet Aymaz, Ogün Kılıç, Songül Nadir, Murat Aşar, Zeynep Cansever, Sinan Yolcu, Emrah Can Aydın ve Cenk Çuvalcıoğlu'nun yer aldığı "Tuzak," gençlik temasını işleyen 70 dakikalık bir oyun olarak izleyiciyle buluşacak. Gösterim tarihleri ise 4 Mart Pazartesi ve 5 Mart Salı günleri Haluk Ongan Sahnesi'nde, 7 Mart Perşembe günü ise Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde olacak. Tüm tiyatro severlerin etkinliğe ücretsiz katılım sağlaması bekleniyor.
HABER: İSMAİL HAKKI ŞENTÜRK