Tarih: 08.07.2024 11:25

TRABZONSPOR’U ELEDİ ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI

TRABZONSPOR’U ELEDİ ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI

Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü U11 kategorisinde şampiyon oldu.

2022 yılında kurulan Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü, U11 kategorisinde büyük bir başarıya imza attı. Çeyrek finalde Trabzonspor’u, yarı finalde 24 Şubat Sporu ve finalde de Sürmene Sporu yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Final maçında Salih'in 2 golü ve Hamza'nın attığı golle galip gelen Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü, kurulduğu günden bu yana tüm kategorilerde Play-off oynayarak geçen yılı ikincilikle tamamladıktan sonra bu yıl şampiyonluğa ulaştı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada, “Akçaabat bir spor şehri. Elimizden geldiğince ilgiye göre spor kurslarımızı açıyoruz. Bu kurslarımızda başarılı olan çocuklarımızı ise lisanslı olarak yarışmalara katıyoruz. Bu yıl futbol takımımız büyük bir başarıya imza atarak Trabzonspor gibi bir devin altyapısı dahil tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Tüm kategorilerinde Play-Off oynadı ve gelecek adına umut verdi. İmkanlarımız dahilinde tüm amatör spor kulüplerine yardım yapmaya özen gösteriyoruz. Bu yıl birçok kulübümüz başarılı bir sezon geçirdi. Hepsini tekrar tebrik ediyorum. Yakın zamanda futbol sahalarımız ve yüzme havuzumuz açılacak. Spora katkı vermeye devam edeceğiz.  Çünkü bu şehir, kültür sanat ve turizm şehri olmasının yanında aynı zamanda spor şehri. Voleybol, judo, karate gibi branşlara da ilgi olduğu ve başarılı sporcular yetiştiğini görüyoruz. Hepsine dokunmaya çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tekrar tüm sporcu, antrenör, yönetici ve velilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Maç sonunda Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Bayraktar da sporcuları, antrenörleri, yönetici ve velileri tebrik ederek birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. 

Kulübün kupasını ise Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu verdi.

HABER: İSMAİL FANDAKLI



HABER

İSMAİL FANDAKLI

akcaabatgazetesi@gmail.com
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Kategori

Belirtilen Tarih için Sistemde İlan Bulunamadı. Farklı ilalar için tarih arası ile arayın.