14915,65%1,02
43,12% 0,21
50,20% -0,08
6245,46% 0,83
10147,72% 0,77
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın genel kurulu, Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genel kurulda, Akçaabat’ta hizmet veren esnaflar yeni oda başkanını belirlemek üzere sandık başına gitti.
Toplam 1.029 esnafın oy kullanma hakkının bulunduğu seçimde, mevcut Oda Başkanı Ali Şentürk yeniden aday oldu. Dört dönemdir başkanlık görevini sürdüren Şentürk, bir dönem daha görev yapmak için üyelerinden destek istedi.
Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerinde bu kez Ali Şentürk ile Mustafa Varlık başkanlık için yarıştı.
Genel kurulda oy verme işlemi saat 17.00 itibarıyla tamamlanırken, seçimde 849 oy kullanıldı. Mevcut Başkan Ali Şentürk kullanılan oyların 550’sını alarak yeniden başkan seçildi. Mustafa Varlık ise 280 oy aldı. Kullanılan oyların 16’sı ise geçersiz sayıldı.
Sandıkların açılması ve sayım işlemlerinin tamamlanmasının ardından Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın yeni başkanı yeniden Ali Şentürk oldu.

Şentürk'ün listesi şu isimlerden oluşuyor:
