Tarih: 11.04.2025 15:12

OTOPARK ABONELİĞİ 1200 TL!

OTOPARK ABONELİĞİ 1200 TL!

Akçaabat Belediyesi’nin devam eden Nisan ayı meclis toplantısında, belediye tarafından işletilen açık ve kapalı otoparkların (AKÇAPARK) aylık abonelik ücreti 1200 TL olarak karara bağlandı.

Akçaabat Belediye Meclisince Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen “Aylık otopark abonelik ücreti” teklifi, Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim başkanlığında yapılan oturumda değerlendirildi. Komisyonun yaptığı incelemeler sonucunda, belediye bünyesindeki otoparklarda aylık abonelik ücreti 1200 TL olarak belirlendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ekim, abonelik ücretine ilişkin talebin doğrudan esnaflardan geldiğini belirtti. Ekim, “Özellikle esnaflarımızdan bu yönde talepler geliyordu. Vatandaşlarımızın otoparklara girmesi için problem ücretse bu ücreti biz daha da aşağıya çekeriz. Otoparklara bakış açısının değişmesi gerekiyor. İnsanların otoparklara girmesi gerekiyor.” dedi.

Otoparkların yeterince kullanılmamasının temel sebeplerinden birinin ücret algısı olduğunu vurgulayan Başkan Ekim, “Otopark ücretlerimizin pahalı olduğunu düşünmüyorum. Ama pahalı olduğu için girmiyorlarsa da meclis gereğini yapar, otoparklara girmek için tedbir alır.” ifadelerini kullandı.

1200 TL’lik otopark abonelik ücreti teklifi, yapılan oylamada meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

 

 



HABER

NESRİN BAYRAM

akcaabatgazetesi@gmail.com
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Kategori

Belirtilen Tarih için Sistemde İlan Bulunamadı. Farklı ilalar için tarih arası ile arayın.