Tarih: 29.05.2024 13:17

ÖRNEK ŞOFÖRE PLAKET

Facebook Twitter Linked-in

Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin Minibüsçüleri 1 Nolu Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi, bir süre önce yaptığı hareketle sosyal medyada gündem olan ve sitemizin de “Minibüs Şoföründen Örnek Davranış” başlığıyla haber yaptığı minibüs şoförünü plaketle ödüllendirdi.

23 Nisan günü paraları olmadığından “ayakta yolculuk yapma” şartıyla minibüse binmek isteyen iki gence “Paranız yok olabilir, burada mı kalacaksınız? Hadi binin bakalım.” diyerek aracının koltuklarını açan 61 M 0024 plakalı minibüsün şoförü Temel Değerli’ye Kooperatif Başkanı Abdullah Sevim tarafından bir plaket verildi.

Akçaabatlı minibüsçülerin var olan duyarlılığının bir kez daha gün yüzüne çıkmasını sağlayan davranışından ötürü meslektaşına teşekkür eden Başkan Sevim, benzeri hareketlerin toplumun tüm kesimine yansımasını temenni etti.

Minibüsçü esnafının her zaman yolda kalmışa yardımcı olduğunu ve bunu herhangi bir menfaat karşılığı değil mesleğinin gereği olarak yaptığını vurgulayan Sevim, konuyu sosyal medyaya aktaran Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu’na da teşekkür etti.

HABER: YILMAZ TOPAL

 

İLGİLİ HABERİMİZ:

https://akcaabatgazetesi.com.tr/haber/minibus_soforunden_ornek_davranis-30581.html




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —