Tarih: 19.10.2024 13:31

MUHTARLAR GÜNÜ AKÇAABAT’TA KUTLANDI

Facebook Twitter Linked-in

19 Ekim Muhtarlar Günü, tüm yurt genelinde olduğu gibi Akçaabat’ta da düzenlenen törenle coşku içinde kutlandı. 

Belediye önündeki Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen törene Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim başta olmak üzere protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve 78 mahalle muhtarının neredeyse tamamı katılım gösterdi.

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Hotaman ile Ortamahalle Muhtarı Tekin Aydın ve Erikli Mahallesi Muhtarı Süleyman Altıntaş, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Törenin açılış konuşmasını yapan Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanvekili ve Yaylacık Mahalle Muhtarı Hakan Karan, muhtarlık kurumunun yerel yönetimlerin temel taşlarından biri olduğunu vurguladı. Karan, muhtarların mahallelerinin her türlü sorununu yakından takip ettiğini ve vatandaşların sesi olma sorumluluğunu taşıdıklarını belirterek, “Belediyelerle ve diğer kurumlarla işbirliği yaparak mahallelerimizi geliştirmek için çalışıyoruz. Bugün, tüm muhtarlarımızın anıldığı özel bir gün. Bu vesileyle, bu kutsal görevi yerine getiren tüm meslektaşlarımın Muhtarlar Günü’nü kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından, Akçaabat Belediyesi Halk Oyunları ekibi, katılımcılara bir gösteri sundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —