Tarih: 05.06.2024 21:58

MİNİK KALPLER’İN DUT REÇELİ KEYFİ

Facebook Twitter Linked-in

Doğal yaşamın tadını çıkaran minik öğrenciler, öncelikle dut ağaçlarından topladıkları dutları kamp ateşinde reçele dönüştürdüler. Kendi elleriyle hazırladıkları dut reçelini afiyetle yiyen öğrenciler, doğal lezzetin tadını doyasıya çıkardılar.

Gün, doğanın seslerini dinleyerek başladı ve doğada spor yaparak devam etti. Öğrenciler, değirmende mısır öğüterek kümes hayvanlarını beslediler. Bu deneyim dolu etkinlik sayesinde öğrenciler, doğanın güzelliklerini keşfetme ve onunla iç içe olmanın tadını çıkarma fırsatı buldular.

HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —