Milletvekili Vehbi Koç’a ziyaretlerinde AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz ve Gençlik Kolları Başkanı Yavuz selim Öztürk ile parti yöneticileri eşlik etti. Ziyaretlerde Akçaabat Belediye Başkan Vekili Davut Gerigelmez de hazır bulundu.
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk ile Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut'u kapsayan ziyaretlerinde kuruluşların işleyişiyle ilgili bilgi alan Milletvekili Koç, sorunlarını da tek tek not aldı.
Ziyaretlerinin sonrasında bir açıklama yapan Koç, “AK Parti olarak milletimizi baş tacı yapan bir anlayışla hem vatandaşlarımızla hem de sivil toplum kuruluşlarımızla diyaloglarımızı her zaman samimiyetle sürdürüyoruz. Çünkü AK Parti çözümün tek adresidir! Ve bu hep böyle olacaktır.” dedi.