Tarih: 08.07.2024 11:35

KAVAKLI SAKİNLERİ, DOĞALGAZ BORULARININ DÖŞENMESİNİ BEKLİYOR

KAVAKLI SAKİNLERİ, DOĞALGAZ BORULARININ DÖŞENMESİNİ BEKLİYOR

Kavaklı Mahallesi, uzun süredir beklediği doğalgaz hizmetini talep ediyor.

Akçaabat’a bağlı Kavaklı mahallesi sakinleri, uzun süredir bekledikleri doğalgaz hizmetinin bir an önce sağlanmasını istiyor. Mahalle sakinleri, aylar öncesinden okulun önüne konulan doğalgaz borularının hala döşenmediğini ve durumun kendilerini mağdur ettiğini ifade ediyorlar.

Kavaklı mahallesi sakinlerinden Ahmet Topsakal, “Doğalgazın mahallemize gelmesi için uzun zamandır bekliyoruz. Okul önüne konulan boruların ne zaman döşeneceğini öğrenmek istiyoruz. Doğalgazın gelmesini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Bir diğer mahalle sakini Havva Çergel ise ekonomik zorluklara dikkat çekerek, “Bir mutfak tüpünün fiyatı neredeyse 800 liraya dayandı. Kış mevsimi yaklaşıyor, odun kömür fiyatları da her geçen gün artıyor. Doğalgaz, ister istemez biraz daha ekonomik oluyor. Mahallemize doğalgazın bir an önce gelmesini istiyoruz. Aylardır bu borular burada ama bir çalışma yapılmıyor. Kimse doğalgazın akıbeti hakkında bir açıklama yapmıyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Mahalle sakinleri, yetkililerden konuyla ilgili acil adımlar atılmasını ve doğalgaz hizmetinin en kısa sürede sağlanmasını talep ediyor.

HABER: NESRİN BAYRAM



HABER

NESRİN BAYRAM

akcaabatgazetesi@gmail.com
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Kategori

Belirtilen Tarih için Sistemde İlan Bulunamadı. Farklı ilalar için tarih arası ile arayın.