Tarih: 09.10.2024 10:38

KAVAKLI MAHALLESİ’NE DOĞALGAZ HATTI TALEBİ

KAVAKLI MAHALLESİ’NE DOĞALGAZ HATTI TALEBİ

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Köroğlu, Kavaklı Mahallesi’nde doğalgaz sorununa dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, beraberindeki meclis üyeleri ve parti mensuplarıyla birlikte Kavaklı Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, mahalledeki doğalgaz sorunu gündeme getirildi.

Köroğlu, özellikle Manioğlu 3 Apartmanı’ndaki vatandaşların doğalgaz talebine dikkat çekerek, “Burada yaklaşık 30 daire var ve vatandaşlar doğalgaz hattının buraya çekilmesini talep ediyor. Ana doğalgaz hattı hemen yakınlarda geçiyor ancak bu caddeye henüz bir hattın çekilmesiyle ilgili bir planlama bulunmuyor” dedi.

İlçe Başkanı, bu talebin Akçaabat Belediyesi ve Aksa ile görüşülerek çözülmesi gerektiğini belirtti. “Biz CHP olarak, Kavaklı Mahallesi’ne bir doğalgaz hattı getirilmesini talep ediyoruz ve bu konunun takipçisi olacağız. Vatandaşların, Akçaabat’taki doğalgaz hizmetinden eşit şekilde yararlanma hakkı vardır” diyen Köroğlu, mahalledeki sorunun çözülmesi için gereken adımların atılmasını istedi.

Köroğlu, Akçaabat Belediyesi ve Aksa’dan bu konuda daha hızlı ve etkili bir çözüm beklediklerini, CHP İlçe Başkanlığı olarak konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını vurguladı.



HABER

NESRİN BAYRAM

akcaabatgazetesi@gmail.com
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Kategori

Belirtilen Tarih için Sistemde İlan Bulunamadı. Farklı ilalar için tarih arası ile arayın.