Tarih: 27.06.2025 11:55

İYİ PARTİ DOĞANKÖY’DE

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Furkan Yetim, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Doğanköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yetim, vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Furkan Yetim, “Bu hafta Doğanköy mahallemizi ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz. Göreve geldiğimizden bu yana mahallelerimizi sık sık ziyaret ediyoruz. Bu durum vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılanıyor.” dedi.

Gençlerle gerçekleştirdikleri sohbetlerde Akçaabat’ın genç nüfusa yönelik yeterli sosyal ve kültürel olanak sunmadığını dile getiren Yetim, “Gençlere ‘Akçaabat’a gelip ne yapabilirsin?’ diye sorduk. Ne yazık ki aldığımız yanıt genelde ‘bir şey yapamıyoruz’ oldu. Hatta bazı üniversite öğrencileri Akçaabat merkezine dahi gitmediklerini, çünkü ihtiyaçlarını karşılayacak ortamların bulunmadığını ifade etti. Bu konuda gençler haklı.” ifadelerini kullandı.

Yetim ayrıca her ziyaretlerinde vatandaşlara Nutuk ve Gençliğe Hitabe’nin okunmasını ve okutulmasını tavsiye ettiklerini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —