Tarih: 17.05.2025 10:42

HEMŞİRELERE MORAL GECESİ

HEMŞİRELERE MORAL GECESİ

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi yönetimi, Hemşireler Günü dolayısıyla hastanede görev yapan hemşireler için özel bir eğlence gecesi düzenledi.

Geceye, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta da katılarak hemşirelerin mutluluğuna ortak oldu. Hastane Başhekimi Dr. İsmail Yükünç ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Asiye Yeşilyurt’un ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, hastanede özveriyle görev yapan çok sayıda hemşire bir araya geldi.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,” Hemşireler Haftası münasebetiyle Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanemiz yönetiminin organize ettiği moral gecesine İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan Usta' da katıldı. Bu vesileyle hemşirelerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek birlikteliklerinin devamını diledi.” ifadelerine yer verildi.

Gecede hemşireler, yoğun çalışma temposunun ardından bir araya gelerek doyasıya eğlenme fırsatı buldu. 

 



HABER

NESRİN BAYRAM

akcaabatgazetesi@gmail.com
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Kategori

Belirtilen Tarih için Sistemde İlan Bulunamadı. Farklı ilalar için tarih arası ile arayın.