Tarih: 20.09.2024 15:00

BAŞKAN EKİM’DEN ESNAF SOHBETİ

Facebook Twitter Linked-in

Söğütlü Mahallesi esnaflarıyla hasbihal eden Başkan Ekim hem Söğütlü Mahallesi’nde hem de Akçaabat genelinde yapılan işlerden mahalle sakinlerini bilgilendirdi.  Akçaabat’ın en yoğun nüfusa sahip mahallerinden biri olan Söğütlü Mahallesi’nde yapılan irili ufaklı işleri anlatan Başkan Ekim, mahalle esnafının önerilerini ve taleplerini de dinledi. 

Hasbihal süresince ortak aklın ve birlik olmanın önemine vurgu yapan Başkan Ekim, “Her zaman söylediğimiz ve benimsediğimiz gibi; akıl akıldan üstündür, ortak akıl her şeyden üstündür. Biz; birlik ve beraberlik içerisinde olarak şehrimizin kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunabiliriz. Hepimizin derdi de sevdası da Akçaabat’tır. Ortak sevdamız için hepimiz elimizi taşın altına koyacağız. Akçaabat’ımızı dışardan bakanların gıpta ettiği içerisinde yaşayanların huzur bulduğu bir kent haline getireceğiz. Akçaabat’ımız için Akçaabatlı hemşehrilerimiz için gece gündüz bilmeden çalışıyor; üretiyoruz. Şehrimizin yararına olan her şeyin peşinden yorulmadan koşuyoruz; koşmaya da devam edeceğiz. Biz hizmet aşkıyla Akçaabat sevdasıyla yanıyoruz. Birlik, beraberlik ve dirlik içerisinde olduktan sonra yandığımız bu sevda, bize daha da çok çalışma şevki veriyor. Rabbim birliğimizi daim etsin.” Şeklinde konuştu.

Başkan Ekim’in Söğütlü Mahallesi ziyaretinde son durağı Selçuk Ecza deposu oldu. Selçuk Ecza Deposu çalışanlarının daveti üzerine buraya giden Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, çalışanlarla çay eşliğinde sohbet etti.

 



 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —