Tarih: 19.10.2024 13:52

AKÇAABAT’TA MUHTARLAR GÜNÜ KAHVALTISI

AKÇAABAT’TA MUHTARLAR GÜNÜ KAHVALTISI

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında, Akçaabat ilçe protokolü ve mahalle muhtarları kahvaltıda bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında, Akçaabat ilçe protokolü ve mahalle muhtarları kahvaltıda bir araya geldi. Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ilçe protokolü ve muhtarların katıldığı programda, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kahvaltı programında konuşma yapan Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, 4 buçuk yıllık yeni çalışma döneminin başlangıcına değindi. Kaymakam Cankatar, “Mahalli idareler seçimi geride kaldı, yeni muhtarlarımız ve önceki dönemden devam eden muhtarlarımız var. Önümüzde 4 buçuk yıllık bir çalışma dönemi var ve bu dönemin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Muhtarlarımızla zaman zaman bir araya gelerek taleplerini dinliyoruz. Muhtarlarımızın tek isteği, kendi mahallelerine katkı sağlamak, sorunları çözmek ve muhtarlığın hakkını vermek. Biz de onları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim de muhtarların önemli bir görevi üstlendiğine dikkat çekti. Başkan Ekim, “Sizler hem milleti hem de devleti temsil ediyorsunuz. Böylesine zorlu görevi büyük bir özveriyle yerine getiriyorsunuz. Halkımızın tercihiyle işbaşına gelmiş olan siz değerli muhtarlarımız, çok önemli bir makamda bulunuyorsunuz. Sizler, halkın yönetime katılımının en önemli aracısısınız. Kamu hizmetlerinin hızla sunulmasında önemli bir rol oynuyorsunuz. Tüm bu işlevleri yerine getiren muhtarlarımız, demokrasinin ve sistemin vazgeçilmez yapı taşlarıdır” ifadelerini kullandı.

Programda, Akçaabat’ın mahallelerine daha iyi hizmet sunma konusunda işbirliği ve dayanışma mesajları verildi. Akçaabat Kaymakamı ve Belediye Başkanı, muhtarların tüm taleplerine destek olacaklarını ve birlikte çalışarak ilçeye daha iyi hizmet sunacaklarını belirttiler.

Program, Akçaabat Kaymakamı ve Belediye Başkanı'nın muhtarlarla birlikte toplu bir fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.



HABER

NESRİN BAYRAM

akcaabatgazetesi@gmail.com
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Kategori

Belirtilen Tarih için Sistemde İlan Bulunamadı. Farklı ilalar için tarih arası ile arayın.