Tarih: 16.09.2024 12:34

AKÇAABAT BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ’NDEN İDDİALI BAŞLANGIÇ

AKÇAABAT BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ’NDEN İDDİALI BAŞLANGIÇ

Akçaabat Belediyesi, spor alanında elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Akçaabat Belediyesi, spor alanında elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Son üç sezondur altyapı kategorilerinde büyük başarılar elde eden Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü, bu yıl da iddialı performansını sürdürüyor.

Kulüp, 2024-2025 futbol sezonuna etkileyici bir başlangıç yaptı. U-14 kategorisinde oynadığı ilk maçta Trabzon’un güçlü ekiplerinden Kuzey Yıldızı Spor Kulübü’nü 2-1 mağlup ederek şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi. Akyazı Stadyumu’nda gerçekleşen mücadelede, Akçaabat’ın gollerini Ali Osman Yılmaz ve Asaf Zevit kaydetti. Maç, futbolseverlere oldukça zevkli anlar yaşattı ve birbirinden güzel gollerle dolu geçti.

Geçen yıl U-11 kategorisinde Trabzonspor’u yenerek şampiyon olan kulüp, bu başarısını U-14 kategorisinde de tekrarlamak için kararlı adımlar atıyor. Kulüp, milli takımlara ve profesyonel futbol kulüplerine sporcu yetiştirmeyi hedefleyerek, genç yetenekleri keşfetmek ve geliştirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Kulüp, antrenör Ümit Ertem’in liderliğinde, Akçaabatlı gençlerin yeteneklerini en iyi şekilde eğitip şekillendirmeye devam edecek. 



HABER

NESRİN BAYRAM

akcaabatgazetesi@gmail.com
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Kategori

Belirtilen Tarih için Sistemde İlan Bulunamadı. Farklı ilalar için tarih arası ile arayın.