Tarih: 10.10.2024 16:31

AK PARTİ’DEN CHP’YE DOĞALGAZ YANITI

AK PARTİ’DEN CHP’YE DOĞALGAZ YANITI

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, CHP Akçaabat İlçe Başkanı Emre Köroğlu'nun Kavaklı Mahallesi'ndeki doğalgaz çalışmalarıyla ilgili iddialarına sert tepki gösterdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Köroğlu'nun Kavaklı Mahallesi'ndeki doğalgaz çalışmalarıyla ilgili iddialarına sert tepki gösterdi. Yılmaz, CHP'nin bu durumu siyasi bir manevra olarak kullanmaya çalıştığını ve bunun "siyasi yozlaşma" anlamına geldiğini belirtti.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, CHP İlçe Başkanı Köroğlu’nun Kavaklı Mahallesi'nde doğalgaz çalışmalarına dair ortaya koyduğu iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, "Biz söyledik, yapıldı" senaryosunun sıkça uygulandığı bir strateji olduğunu, CHP'nin bu tarz bir yaklaşımı tekrar gündeme getirdiğini ifade etti.

Kavaklı Mahallesi'ndeki doğalgaz çalışmalarında hiçbir sorun yaşanmadığını belirten Yılmaz, "Yürütülen çalışmalar, Akçaabat İlçe Başkanlığı olarak bizlerin çabalarıyla hızla ilerliyor. Kavaklı Mahallesi'nde doğalgaz sorununa dair herhangi bir problem bulunmamaktadır. Hatta bu süreçte, doğalgazın ulaşabildiği en uzak noktaya kadar çalışmalarımız devam etmektedir" diye konuştu.

Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Emre Köroğlu’nun iddialarında yer alan apartmana doğalgaz verilmesi kararının çok önceden alındığını ve bu durumun geçtiğimiz hafta kesinleştiğini de dile getirerek, "Sayın Köroğlu’nun, bu kararın alındığını bilmemesi düşünülemez. Bu, üstlendiği görev açısından da uygun bir durum değildir" ifadelerini kullandı. Yılmaz, Köroğlu'nun iddialarında bahsedilen metin ve fotoğrafların ciddiyetten uzak olduğunu ve her iki partinin de kendi rollerini oynadığını belirtti.

Son olarak, Yılmaz, CHP'nin Kavaklı Mahallesi'ndeki doğalgaz çalışmalarını kendilerine mal etmeye çalıştığını öne sürerek, "Bu tür siyasi algı senaryoları, Akçaabat halkına ve Kavaklılılara hizmet etmek yerine, siyaseten bir algı yaratma çabasıdır. Bizim siyaset anlayışımızda, sorunların çözülmesi ve halkın yararına hizmet vermek ön planda olmalıdır" dedi.

İlgili haber için tıklayınız

 



HABER

NESRİN BAYRAM

akcaabatgazetesi@gmail.com
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Kategori

Belirtilen Tarih için Sistemde İlan Bulunamadı. Farklı ilalar için tarih arası ile arayın.