Tarih: 07.10.2024 10:41

ADALET SARAYI İÇİN HEDEF HAZİRAN 2025

ADALET SARAYI İÇİN HEDEF HAZİRAN 2025

Akçaabat’ Adalet Sarayı’nın inşaatı, Darıca Mahallesi’nde, eski Akçaabat Cezaevi’nin bulunduğu alanda hızla devam ediyor.

Akçaabat’ta uzun zamandır beklenen bir proje olan Adalet Sarayı’nın inşaatı, Darıca Mahallesi’nde, eski Akçaabat Cezaevi’nin bulunduğu alanda hızla devam ediyor. İnşaatın 2025 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanıyor.

Müteahhit Firma Sahibi Ali Türen Öztürk yaptığı açıklamada, Adalet Sarayı inşaatında gelinen son aşamaları ve hedeflerini paylaştı. Öztürk, çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek, inşaatın iki tabliye aşamasının kaldığını, sonrasında ise kargasının tamamlanacağını söyledi.

KABA İNŞAAT KASIM SONUNDA BİTİYOR

İnşaat süreciyle ilgili bilgi veren Öztürk, Kasım ayı sonunda kaba inşaatın tamamlanmasını hedeflediklerini ifade etti. Şu an için hem tesisat çalışmaları hem de tuğla örme işlemlerinin devam ettiğini belirten müteahhit, bu çalışmaları paralel olarak yürüttüklerini ve Adalet Sarayı'nın Haziran 2025 sonuna kadar tamamlanıp Adalet Bakanlığı’na teslim edilmesini planladıklarını söyledi.

TOPLAM 14.868,58 M² ALAN

Toplamda 14.868,58 metrekarelik bir inşaat alanına sahip olacak Adalet Sarayı, 550 günde tamamlanması hedeflenen büyük bir proje. Yeni sarayın, Akçaabat’ın adliye sorununu çözeceği ve adalet hizmetlerini daha verimli hale getireceği düşünülüyor.

 

 



HABER

NESRİN BAYRAM

akcaabatgazetesi@gmail.com
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Kategori

Belirtilen Tarih için Sistemde İlan Bulunamadı. Farklı ilalar için tarih arası ile arayın.