-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
HAVUZ ÜCRETLERİ AÇIKLANDI, AÇILIŞ YAKIN
Akçaabat’ın yarı olimpik yüzme havuzu 2026’nın ilk aylarında hizmete girmeye hazırlanırken, tesisin ücret tarifesi ve cankurtaran ekipleri netleşti.
Akçaabat Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yarı olimpik yüzme havuzunda çalışmalar tamamlandı ve tesisin 2026 yılının ilk aylarında hizmete açılması planlanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nın destekleriyle hayata geçirilen proje, Akçaabat’ın spor altyapısına önemli bir katkı sunacak.
Açılış hazırlıkları sürerken, Akçaabat Belediyesi geçtiğimiz günlerde havuzda görev alacak cankurtaranlar için ilana çıktı. Yapılan kura sonucunda Senanur Birinci ve Yaren Keskin ile Ömer Sivrikaya ve Batuhan Gören cankurtaran olarak belirlendi ve görevlendirmeleri yapıldı.
Yüzme havuzunun kullanım tarifesi de netleşti. Buna göre tesisin saatlik ücreti siviller için 160 TL, öğrenciler için ise 75 TL olarak belirlendi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile imzalanan ortak işletme protokolü kapsamında hizmet verecek yarı olimpik yüzme havuzunun hem Akçaabat halkına hem de bölge sporuna önemli katkı sağlaması bekleniyor.

