9462,06%-0,30
38,42% 0,22
43,67% -0,21
4081,08% -1,16
6607,03% -0,58
Kız hafızlar için Derecik Mahallesi Kent Düğün Salonu’nda, erkek hafızlar için Karaman Merkez Camii’nde düzenlenen merasimler saat 10.30’da başladı.
Muhammet Erdoğan’ın sunuculuğunu yaptığı Karaman Merkez Camii’ndeki programa Trabzon İl müftüsü Selami Aydın ve Akçaabat müftü Vekili Erkan Bebek ile çok sayıda din adamı ve cami cemaati katıldı.
Muhammet Saka’nın Kur’ân-ı Kerim tilaveti ile başlayan, ilahi ve kasidelerin seslendirildiği törende teşekkür konuşmasını ise Kurs Müdürü Celal Aydın yaptı, Hafızlarımıza icazetlerinin verildiği tören hediye takdimi ve duanın ardından yapılan ikramla sona erdi.
Akçaabatlı çocuklarımız ile Mersin Gülnar, Samsun Atakum, Samsun ve Gümüşhane’nin yanı sıra Ortahisar, Çaykara, Düzköy ve Çarşıbaşı ilçesinden hafızlık icazeti alan isimler şunlar:
Muhammet Ali Mermer, Mehdi Salih Kayak, Özcan Toprak, Mehmet Efe Bayburt, Oğuz Kaan Akçay, Eyüp Eymen Tütüncü, Nagihan Arslan, Ravzanur Aydın, Fatma Betül Ünlü, Sümeyye Odabaş, Hayrunnisa Kandaz, Hafsa Erva Sak, Şeyma Yanmış, Betül Kul, Emine Kara, Rabia Biryan, Merve Birinci, Medine Birinci, Elif Sena Ceylan.
Belletmenler Yusuf Turhan ve Abdullah Şahinbaş’la birlikte hafızlarımızı eğiten Kur’an Kursu öğreticilerimizin isimleri ise şöyle:
Celal Aydın, Necmettin Tekin, Recep Kahvecioğlu, Mustafa Peken, Muhammet Garip, Miraç Şentürk, Hatuncuk Balcı, Mehtap Şahin, Züleyha Kahvecioğlu, Güleser Ünlü, Mervenur Tütüncü, Havva Başaran, Sema Doksanoğlu, Hülya Elmas, Meryem Betül Bostan. Haber: İsmail Hakkı Şentürk