Bölgemizin önemli iş insanlarından Özgüneş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Akçaabat Bil Koleji'nde düzenlenen etkinlikte gençlerle deneyim ve tecrübelerini paylaştı.
Okulun konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte, Okul Müdürü Ahmet İşçi moderatörlük yaptı. Halis Güneş, öğrencilerle ticaret ve iş dünyasına dair bilgiler paylaşarak, gençlerin sorularını yanıtladı.

Güneş, "Akçaabat Bil Kolejinde geleceğimizin teminatı gençlerimizle ticaretimize dair bilgilerimizi paylaştık. Gençle sordu biz cevapladık. Gelecekte her ne iş yaparsanız yapın dürüstlük ve çok çalışmak tüm gençlerin ilkesi olmalıdır. Gelecekte söz sahibi olacak tüm gençlerimize şimdiden başarı diliyoruz" dedi.
Etkinlik sonunda okul müdürü Ahmet İşçi, katkılarından dolayı Halis Güneş'e teşekkür ederek bir plaket takdim etti.
