Tarih: 11.02.2026 11:51

DMD’Lİ KARDEŞLERE YAKIN İLGİ

Facebook Twitter Linked-in

Akçaabat'ta Duchenne Musküler Distrofi (DMD – Kas Erimesi) hastalığıyla mücadele eden Yavuz Berkay ve Muhammet Eren Sansar kardeşler, anne ve babaları Nuray ve Ferhat Sansar ile birlikte Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'i ziyaret etti.

Belediyede gerçekleşen ziyarette Başkan Ekim, Yavuz Berkay ve Muhammet Eren ile yakından ilgilenerek aileye geçmiş olsun dileklerini iletti. DMD hastalığıyla verilen mücadelenin büyük bir sabır ve özveri gerektirdiğini ifade eden Başkan Ekim, çocukların ve ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Ziyaret sırasında ailenin taleplerini dinleyen Başkan Ekim, belediye olarak imkânlar dâhilinde her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirterek, "Evlatlarımız bizim geleceğimizdir. Yavuz Berkay ve Muhammet Eren'in her zaman yanında olmaya, ihtiyaç duydukları her konuda destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Sansar ailesi ise gösterilen ilgi ve destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, "Evlatlarımız Yavuz Berkay ve Muhammet Eren için gösterilen ilgi, destek ve misafirperverlik bizler için çok kıymetliydi. Bu anlamlı destek ve güzel temenniler için Akçaabat Belediyesine ve Sayın Osman Nuri Ekim'e gönülden teşekkür ederiz. Evlatlarımızın mücadelesinde yanımızda olduğunuzu hissetmek bize güç verdi. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

Ziyaret, iyi dileklerin paylaşılması ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —